Vija Valentukonytė

kommunikatsiooniekspert
Vija on kommunikatsiooniekspert ja praktik, kellel on valdkonnas enam kui 15-aastane kogemus. Ta on töötanud ettevõtetes nagu ING Pank, Leedu Energia (leedu keeles Lietuvos Energija AB), Barclays ja Telia Leedu.

Viimased neli aastat on Vija tegelenud sise- ja muudatuste kommunikatsioonistrateegiate loomisega ning elluviimise planeerimisega erinevatele klientidele. Neist väikseimal kliendil on 14 töötajat, suurimal 15 000 töötajat. Ta oli ka esimese Leedu sisekommunikatsiooni raamatu kaasautor.

Vija on pälvinud kaks auhinda muutuste ja kultuuriarengu projektide eest IABC maailmakonverentsilt (Washington, USA) ning PR Impact ja Best Personal Practices auhinnad. Vija osales Mi:t&links Baltikumi kommunikatsioonauhindade žürii töös.

Vija taust on majandus ja turundus. Ta on ka sertifitseeritud koolitaja, kellel on kogemusi neljal kontinendil, sealhulgas on ta ülesse astunud oma valdkonna tunnustatud erialakonverentsidel. 2023. aastal on Vija’a otse- ja veebikoolituse osalenud üle 1000 inimese.
0