
Töötuba: tee tulemusliku hinnastamiseni
Nendele ja paljudele teistele küsimustele saad vastuse hinnastamise töötoast, kus räägime tulemuslikust hinnastamisest ning oskuslikust positsioneerimisest.
TOIMUMISE AEG
29. novembril 2018 kell 12.00–17.00 Tallinnas (Kaubandus-Tööstuskojas, Toom-Kooli 17).
KOOLITAJA
Tuomas Kosonen on Soomes Labour Institute for Economic Research uuringute direktor ning omab Helsingi Ülikooli doktorikraadi. Tuomas viib muu hulgas läbi uuringuid, mille fookuses on käibemaksu mõju eri sektori hindadele ning ta uurib ka ettevõtete levinud hinnastamisstrateegiad. Tema töid on publitseeritud juhtivates majandusuuringute ajakirjades.
PRAKTIK
Kirti Asperk on Be More Superfoods OÜ omanik ja tegevjuht. Eelnevalt tegeles aastaid Kirti Vigala Piimatööstuse juhtimisega. Enne Vigala Piimatööstust töötas ta pikki aastaid Vapiano restoraniketi Baltikumi ja Soome personalijuhina. Kirtil on juhtimiskogemust üle 10 aasta. Samuti on ta TTÜ Tallinna Kolledži õppejõud. Kirtil on õigusteaduses magistrikraad. Vabal ajal meeldib talle tennist mängida, reisida ja lugeda, samuti naudib kokandusmaailma.
NB! Koolitus jääb vähese huvi tõttu ära!
Päevakava
12.00 | Sissejuhatus hinnastamisse (inglise keeles) |
12.30 | Optimaalse hinnastamise praktikate teooria, erinevad näited, Tuomas Kosonen |
13.45 | Küsitluse täitmine ning grupitöö |
14.00 | Lõunapaus |
15.00 | Grupitöö jätkub |
15.30 | Grupitööde ja küsitluse tulemuste tutvustamine |
16.00 | Praktiku kogemuslugu: Kirti Asperk, BeMore asutaja ja tegevjuht |
16.30 | Töötoa kokkuvõte ja peamised õpikohad |
17.00 | Koolituse orienteeruv lõpp |