15. Toiduainetööstuse Aastakonverents 2021: Tagasi normaalsusesse
XV Toiduainetööstuse Aastakonverents toimub virtuaalselt hübriidkonverentsina 28. aprillil 2021 Tallinnas.
Toiduainetööstuse aastakonverents on oodatud ja hinnatud üritus sisuliselt kogu tarneahelale. Hinnatud on konverentsi just sisukate kavade osas ning peetud informatiivseks ning innustavaks ürituseks, kus lahatakse toiduahelat puudutavaid aktuaalseid teemasid – majanduskeskkonda nii maailmas kui siseturul, tootearendust, turunduse suundumusi, teaduse saavutusi ja koostööd teadusasutustega, keskkonnaga seotud teemasid, ekspordi tähtsust, tarbijate eelistusi ja käitumismudeleid, kaubandusega seonduvat, riigi rolli toidutööstuste teostamisel ja innustamisel ning diskussioonivoorud aktuaalsetel teemadel. Teist sarnast üritust Eestis toidutöösturitele ei korraldata.
Eesmärgiks on anda ülevaade toiduainetööstuse sektori hetkeseisust ja prognoosidest tulevikuks. Põhiteemadeks: Toiduainetööstus ja majanduskeskkond ning toiduainetööstuse mõjutegurid.
28. aprill 2021
Tallinnas, hübriidkonverents
- 9.00 – 10.00 Registreerimine
- 10.00 – 10.05 Sissejuhatus Sirje Potisepp Toiduliidu juhataja
- 10.05 – 10.15 Pöördumine Veljo Ipits Toiduliidu volikogu esimees
I sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MAJANDUSKESKKOND
Moderaator: Sirje Potisepp*
- 10.15 – 11.00 Majandusarengud maailmas lähiaastatel
Madis Müller Eesti Panga president - 11.00 – 11.30 Rahvusvahelised toidu tulevikutrendid
Urmas Kruuse maaeluminister - 11.30 – 11.55 Kogemuslugu: kuidas Eesti toitu maailma müüa
Helgor Markov Puljong OÜ asutaja - 11.55 – 12.00 I sessiooni kokkuvõte
- 12.00 – 13.00 Lõuna
- 13.00 – 13.50 “Eesti Parim Toiduaine 2021” väljakuulutamine, võitjate autasustamine
Tseremoonial osaleb Eesti Vabariigi President Kersti Kaljulaid ja maaeluminister Urmas Kruuse
II sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MÕJUTEGURID
Moderaator: Anne Mere
- 14.00 – 14.50 Ülevaade jätkusuutliku tarbimise ja elustiili uuringust
Kaido Kaare Orkla Eesti AS juhatuse esimees - 14.50 - 15.00 Sirutuspaus
- 15.00 – 15.30 Tarbijakäitumine kriisis
Erlend Villems ACNielsen Eesti OÜ ärijuht - 15.30 – 16.30 Diskussioonivoor*: Elu enne ja pärast kriisiModeraator: Anne Mere
Osalejad: Erlend Villems Nielsen Eesti OÜ , Kaido Kaare Orkla Eesti AS, Ülo Rekkaro Lunden Food OÜ, Argo Koppa Carmen Catering OÜ - 16.30 – 16.40 Lõppsõna ja kokkuvõte
*korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel programmi muudatusi
Aastakonverentsi hind 80 EUR (km-ga 96 EUR)
Toiduliidu liikmetele 50 EUR (km-ga 60 EUR)
TL erialaliitude liikmetele 65 EUR (km-ga 78 EUR)
Täpsem info ja registreerimine www.toiduliit.ee või telefonil +3726484621